Skip to content
arabisk sprog sprogundervisning

Arabisk - Niveau 1

Vi arbejder med bogen "Arabisk A1 lektion 1-5" som har fokus på det allermest grundlæggende og vi lærer også meget basale spørgsmål og svar.

Vi arbejder stiller og roligt med alfabetet. Lidt hjemmearbejde i form af Youtubevideoer er nødvendigt.

Undervisningsmateriale er indlagt i prisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 14.09.2021 19:15-20:45 FOF Vejle 3. sal Ole Rauff
2 Tirsdag 21.09.2021 19:15-20:45 FOF Vejle 3. sal Ole Rauff
3 Tirsdag 28.09.2021 19:15-20:45 FOF Vejle 3. sal Ole Rauff
Se alle Se færre
Underviser

Ole Rauff

Kort om mig selv og uddannelsesbaggrund:  Jeg er født i 1978 og bor i Vejle. Jeg har diagnosen Aspergers syndrom. Aspergers syndrom hører ind under autismespektret. Til forskel fra 'Rainman' har vi aspergere som minimum, normal begavelse og udvikler et almindeligt sprog, som dog kan virke særpræget eller gammelklogt. Et særligt kendetegn for os med Aspergers syndrom er at vi har en særinteresse der overskygger alt andet, og som vi elsker at tale om (vi har svært ved at tale om andet!). Min særinteresse er sprog. Da sprog således kører i mine tanker det meste af dagen har det med tiden haft den gevinst at jeg p.t har fået et stort overblik over en lang række sprog, og specielt sprog fra Mellemøsten. Jeg har en bachelorgrad i serbokroatisk og russisk fra Århus universitet. Eftersom jeg selv har gået mange år på aftenskole, ved jeg hvordan det er at være kursist og det er en stor hjælp for mig når jeg underviser. Desuden har jeg med egne øjne set hvilke metoder der virker og hvilke der ikke virker.  
Vedrørende tyrkisk:   Jeg har læst tyrkisk på aftenskole i 6 år, udover det har jeg studeret det i mange år som selv studie og har efterhånden nået et solidt mellemniveau. Jeg har undervist i tyrkisk i 3 år.  Vedrørende kroatisk:  Min forudsætning for at undervise i kroatisk er, at det var mit hovedfag på universitetet

Vedrørende arabisk: Vi arbejder med bogen "Arabisk A1 lektion 1-5", som har fokus på det allermest grundlæggende og vi lærer også meget basale
spørgsmål og svar. Vi arbejder stille og roligt med alfabetet. Lidt hjemmearbejde i form af Youtube videoer er nødvendigt.

Jeg har læst moderne standard arabisk på aftenskole i knap 3 år. Jeg har desuden læst det som selv studie siden 2008. Jeg har undervist i arabisk i 1½ år   Vedrørende persisk/farsi:   Persisk har jeg udelukkende opnået kendskab til ved hjælp af selv studie. Jeg har læst persisk i ca. 1½ år og kan uden problemer undervise på begynderniveau.   Vedrørende russisk:   Russisk var mit bifag på universitet, jeg har, primært ved hjælp af selv studie, opnået et højt mellemniveau.    Vedrørende hollandsk: Jeg har studeret hollandsk som selv studie i ca. 1½ år og har nået et højt mellemniveau. Jeg kan uden problemer undervise på begynderniveau.