Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Portugisisk FOF

Portugisisk - Niveau 1 ONLINE

Kurset er for dig, som ikke kender noget til portugisisk eller måske har du lidt kendskab til sproget. På kurset vil du blive introduceret for de basale elementer i portugisisk, såsom udtale og grammatik. Vi vil få opbygget et ordforråd med henblik på at kunne kommunikere i simple hverdagssituationer. Portugisisk er det officielle sprog i syv lande og er verdens 6. mest talte sprog.

Vi vil tage udgangspunkt i den Brasilianske udgave af portugisisk, og samtidig blive introduceret for Brasiliens kultur i mange af dens nuancer. 

Kurset er lavet i samarbejde med FOF Djursland.

Max. 8 deltagere.

Undervisningen foregår online via Zoom. Zoom er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne kan både se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet eller smart-/ iphone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren. Undervisningsmaterialer fremsendes elektronisk.


Information

  • Dato 02.02.2022-20.04.2022
  • Adresse ONLINE ZOOM
  • Lokale ZOOM 1
  • Bemærkninger

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 02.02.2022 19:00-20:30 ONLINE ZOOM Ronaldo Negreiros
2 Onsdag 09.02.2022 19:00-20:30 ONLINE ZOOM Ronaldo Negreiros
3 Onsdag 23.02.2022 19:00-20:30 ONLINE ZOOM Ronaldo Negreiros
Se alle Se færre

Ronaldo Negreiros

Jeg kommer fra Rio de Janeiro, Brasilien og har boet i Danmark i mange år. Er uddannet lærer fra et universitet i Brasilien og har erfaring med undervisning i folkeskolen og private institutioner.

Jeg elsker mit modersmål,min kultur og nyder at undervise interesserede og nysgerrige elever i portugisisk.