Skip to content
Foredragsrække "Tirsdagstræf i Slagelse" i FOF Syd- og Vestsjælland 2021

Tirsdagstræf 1

Tirsdagstræf 1

Hver tirsdag i foråret og i efteråret arrangerer FOF 2 foredragsrækker på Midgård med en bred vifte af foredragsholdere og emner. Kom og få en hyggelig eftermiddag med gode oplagte foredragsholdere. I pausen kan der købes kaffe m. kage.

Hver foredragsrække består af 3 foredrag for 360 kr.

Truxa
Entertaineren Truxa ryddede avisforsider i fem årtier. Han var en mester til PR, en pioner inden for TV-underholdning, afskaffede forlystelsesskatten, tryllede, forudsagde tipskuponen, kørte blindkørsel på Rådhuspladsen og lavede tankelæsning med sin kone. Foredragsholderen har optrådt med trylleri i 25 år og tryller med Truxas numre, og i foredraget tager han os gennem Truxas spændende liv og karriere.
Michael Frederiksen, tryllekunstner
Tirs. 28.09.21 kl. 13.00

Den gode historie
Kom og hør historiefortællerens allerbedste historier, som er inspireret af nutidsmenneskets problemer og dagligdagens drama – skarpt skårne, små og spændende historier, der er udviklet, skåret til og forfinet gennem mange års historiefortælling. Foredraget dykker ned i baggrunden for historierne, fortælleteknikker, og hvordan fortællingerne formes, påvirker os og kommer til live i mødet med publikum.
Aske Ebbesen, historiefortæller
Tirs. 05.10.21 kl. 13.00

Kilimanjaro – toppen af Afrika
Den erfarne bjergbestiger, som siden 2011 har guidet mange hold danskere til toppen af bjerget, fortæller engageret og vidende om Kilimanjaro, verdens højeste fritstående bjerg – fra de forskellige klimazoner og ruter på bjerget til livet og dagligdagen på en bestigning af Afrikas top. Hør om forberedelse til turen, forholdene i lejrene, hvordan man undgår højdesyge, og om mulighederne for safariture i nærheden.
Jacob Klaris-Jensen, eventyrer og bjergbestiger
Tirs. 12.10.21 kl. 13.00