Skip to content

Vi genåbner! Fra den 17. januar kan du igen deltage i aktiviteter i FOF Syd- og Vestsjælland.

Læs mere her.
IT-kurser hos FOF Syd- og Vestsjælland

IT og regnskab

Kurser i IT og regnskab på aftenskole – få styr på teknikken og bliv fortrolig med bogføring

Vil du gerne blive mere fortrolig med din computer og få styr på teknikken? Har du købt en ny tablet eller smartphone, som du gerne vil lære bedre at kende? Mangler du værktøjer til at opbygge din egen hjemmeside fra bunden? Eller vil du gerne lære at føre regnskab og lave bogføring? FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder IT-, hjemmeside- og regnskabskurser med dygtige og IT-kyndige undervisere, som gør dig fortrolig med forskellige produkter, teknologier og programmer i et trygt og roligt tempo, hvor der er plads til spørgsmål.

Få styr på IT, tablets, smartphones og bogføring

Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du tage et EDB-kursus for både begyndere og øvede. På vores computerkurser lærer du at søge information på nettet, at betjene din e-boks, NemID og meget mere, og undervisningen foregår på små hold med god tid til den enkelte. Vi har også mere avancerede kurser for dig, som skal eller er i gang med at lave egen hjemmeside og har brug for at øge dine kompetencer med et kursus i SEO, WordPress eller Joomla.

Hvis du har fået en ny smartphone eller en tablet, kan du tilmelde dig et IT-kursus med fokus på at lære dine redskaber at kende. Der er tale om et grundlæggende IT-kursus, hvor du lærer at bruge din smartphone eller tablet, lærer hvordan du indstiller den, tager billeder og sender dem, samt andre relevante funktioner. Uanset om du har en iPhone, iPad eller et Android produkt, så har vi kurset for dig.

På vores regnskabskurser for begyndere og øvede kan du få styr på din bogføring og skabe et overblik over din økonomi. Vores regnskabskurser og bogføringskurser tager udgangspunkt i dine egne opgaver, så du kan få det bedst mulige overblik.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.