Skip to content

Husk mundbind og gyldigt coronapas til og med den 31. januar.

Læs mere her.
Lær at tegne på kursus i FOF

Klassisk tegning

Gennem tiden har mange billedkunstnere og illustratorer kunnet tegne så livagtigt, at man fristes til at tro, at de må have været genier med helt særlige evner. Det var de ikke – de havde simpelthen lært håndværket. For tegning er i høj grad et håndværk, hvor enhver kan blive bedre ved at øve sig.

I løbet af denne weekend skal vi se nærmere på, hvad det er man især skal øve sig i, hvis man vil være en bedre tegner – det er emner som perspektiv, proportioner og lys/skygge.

Alle kan være med – både begyndere, der vil have det grundlæggende på plads for at komme godt i gang, og lidt mere øvede, der gerne vil have ekstra tips og tricks med i bagagen.

Information

  • Dato 26.02.2022-27.02.2022
  • Adresse Antvorskov Skole
    Sejerøvej 1
    4200 Slagelse
  • Lokale Billedkunst
  • Bemærkninger Medbring tegnepapir i A3 (printerpapir kan til nød bruges), blyanter i hårdhedsgraderne HB og 3B (2B eller 4B er også OK), blyantsspidser og viskelæder. Har du andre redskaber, du gerne vil prøve at bruge - f.eks. kul, kridt eller tonet papir - er du velkommen til at tage det med også.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.02.2022 10:00-15:20 Antvorskov Skole Christoffer Gertz Bech
2 Søndag 27.02.2022 10:00-15:20 Antvorskov Skole Christoffer Gertz Bech
Underviser

Christoffer Gertz Bech

Uddannet i tegne- og maleteknik ved kunstskolerne St-Luc i Bruxelles og Studio Éscalier i Paris. Endvidere cand.mag. i filosofi og græsk.

Ud over at undervise illustrerer han bøger og har udstillet på bl.a. Vestsjællands Kunstudstilling og Hvidovre Censurerede Udstilling. Desuden har han medvirket i DR-programmet "Danmarks Bedste Portrætmaler" i 2019.