Skip to content

Husk mundbind og gyldigt coronapas til og med den 31. januar.

Læs mere her.
Lær at lave fransk mad på madkursus i FOF Syd- og Vestsjælland

Det franske køkken

Vi tilbereder en lækker tre-retters menu bestående af klassiske franske retter og tilbehør. Vi arbejder med og diskuterer de typisk franske tilberedningsmetoder.

Franske vine kan købes til indkøbspris pr. glas. Der må påregnes ca. 200 kr. for råvarer (ekskl. vin), som betales til underviseren. 

Oplys ved tilmelding, hvis du ikke spiser kød og/eller fisk.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 10.03.2022 17:30-21:30 Søndermarksskolen Lars Gøtterup
Underviser

Lars Gøtterup

Lars, der er født i 1962, er iværksætter og arbejder indenfor beklædningsindustrien med egne firmaer i Indien og Portugal. Fra barnsben har Lars haft en passion for madlavning med fokus på det klassiske køkken, internationale madtraditioner og respekt for gode råvarer og familietraditioner.

Lars underviser i madlavning hos FOF og i andre sammenhænge, laver mad til private selskaber, studerer gamle kulturers madtraditioner, holder foredrag om mad og vin.

I 6 år boede Lars i Portugal og er kender indenfor portugisisk vin- og portvinsproduktion.

Følg med i Lars' aktiviteter på Facebook.