Skip to content

Husk mundbind og gyldigt coronapas til og med den 31. januar.

Læs mere her.
Dyrk yoga på aftenskole hos FOF Syd- og Vestsjælland

Yogalates

Yogalates er en kombination af Pilates og Yoga. Pilates forbedrer din kropsholdning, giver en stærk og stabil kernemuskulatur, stimulerer blodcirkulationen og øger mobilitet og smidighed. Vha. åndedrættet kommer vi dybt ind i stillingerne.

Yogastillingerne gennemgås i et roligt tempo for at skabe indre ro og bevidsthed. Vi mediterer og laver åndedrætsøvelser, som hjælper dig med at søge indad, stilne sindet og skabe en dyb indre ro.

Du får tydelige instruktioner og bliver guidet i modifikationer af stillingerne, så alle kan være med uanset fysisk form.

Medbring yogamåtte, drikkedunk og tæppe.

Træningen foregår uden sko.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 02.02.2022 09:30-11:00 Østre Skole Meiya Thorlaksson
2 Onsdag 09.02.2022 09:30-11:00 Østre Skole Meiya Thorlaksson
3 Onsdag 23.02.2022 09:30-11:00 Østre Skole Meiya Thorlaksson
Se alle Se færre
Underviser

Meiya Thorlaksson

Meiya Thorlaksson blev født i Kina og er vokset op med det kinesiske køkken gennem 30 år. På sine madlavningskurser vil hun dele sin store passion for madlavning med dig og inspirere til at lave flere autentiske og sunde kinesiske retter. 

Meiya er uddannet personlig træner, pilatesinstruktør og yogalærer i Indien. Hun underviser i yoga, pilates, TRX og bodyfit, og hun dyrker selv styrketræning, crossfit, holdtræning og løb.

Meiya er en energisk, motiverende og hensyntagende underviser, som elsker at hjælpe andre med at forbedre deres liv gennem træning.