Skip to content
Forårstur til Karen Blixen Museet og Ordrupgaard med FOF Syd- og Vestsjælland

Forårstur til Karen Blixen Museet og Ordrupgaard

Turen går til Karen Blixen Museet Rungstedlund, hvor vi starter med at gå en tur i haven med de smukke forårsblomster. Derefter ser vi stuerne, der står som Karen Blixen selv indrettede dem, og de giver os et levende indtryk af forfatterens hjem.

Museet er nyindrettet, så man nu også kan se Karen Blixens køkken, soveværelse, badeværelse og loftsrum med specialudstilling.

Vi spiser en varm ret i museets café inden turen fortsætter til Kunstmuseet Ordrupgaard. Efter flere års ombygning er Ordrupgaards nye tilbygning Snøhetta klar, som skaber smukke rammer om verdenskunsten. Den nye, underjordiske tilbygning inviterer os ned i dybet, der rummer en af Nordeuropas vigtigste samlinger af fransk kunst. Vi kan se en særudstilling om Gauguins værker og gå rundt i både den gamle afdeling og Zaha Hadids tilbygning fra 2005.

Turleder: Karin Hansen, aut. guide

Afgang med bus:
07:15 Skælskør, Havnepladsen
07:35 Korsør, Caspar Brands Plads
08:00 Slagelse, Busterminalen
08:40 Sorø, Sorø Hallen
09:00 Ringsted, Ringsted St., Busterminalen
Hjemkomst ca. 20:00 (Skælskør)

Foto: © Heather Cowper, www.heatheronhertravels.com

Information

  • Dato 20.04.2022-20.04.2022
  • Adresse

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 20.04.2022 07:15-20:00 Karin Hansen
Turleder

Karin Hansen

Karin har været aut. guide siden 1995 (uddannet på RUC) og altså i 2020 fejret 25 år i turistbranchen. Uddannet med tysk og fransk som hovedsprog. Guider mange udenlandske grupper rundt i Danmark.

Derudover arbejder Karin som rejseleder for Risskov Rejser på ture til Schweiz, da hun som ung boede og arbejdede 7 år i Schweiz. Et land, som Karin stadig har god kontakt til - elsker at vandre i de schweiziske bjerge.

Har været tilknyttet FOF som turleder de sidste ca. 20 år. Desuden er hun guide på ture til Sprogø for både Destination Sjælland og VisitNyborg.

Karins store interesse er kunst og kultur, og hun er frivillig i Kongegaarden i Korsør.

Bor i Korsør, har 2 voksne sønner og 2 børnebørn.