Skip to content

Praktiske oplysninger

Coronarestriktioner
Vi må genåbne fra og med på mandag den 17.01.2022. Det betyder, at vi nu kan starte hold op igen. Mødegange, der har været berørt af nedlukningen, vil som udgangspunkt blive flyttet og lagt til i slutningen af holdet. Er der ikke tilstrækkelig med deltagere på et hold, vil vi rykke opstarten yderligere nogle uger i håb om at flere kan nå at tilmelde sig.

I forbindelse med genåbningen er følgende restriktioner gældende:

Der skal bæres mundbind inde i lokalerne indtil man har fundet sin plads
Deltagerne skal kunne fremvise et gyldigt Coronapas eller en gyldig negativ test der er under 48 (kviktest) / 72 (PCR) timer gammel.
Håndsprit skal benyttes og er tilgængelig både ved indgange og i lokaler
Retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen https://www.sst.dk/da/corona samt Kulturministeriet https://kum.dk/aktuelt/covid-19 følges.

Det er og har været svære kår for både undervisere, deltagere og kontoret med rigtig megen administration til følge. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle for jeres fortsatte opbakning og forståelse. Vi gør vores bedste for at nå, at få alle hold på plads og håber endnu engang på jeres opbakning og forståelse, hvis der skulle opstå fejl undervejs.

 

Tilmelding og betaling 
Tilmelding sker via internettet. Såfremt du har problemer ved tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte vores skoleleder: Merethe Juul på tlf. 21 66 88 58.

Ved tilmelding er det vigtigt at udfylde alle felter korrekt. 

Du kan ringe alle dage - men besvares telefonen ikke, kan det skyldes mødeaktiviteter eller anden travlhed. I så fald: skriv en mail til toender@fof.dk eller send en SMS med oplysning om det du ringede om. Så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

 
Skoleleder
Merethe Juul, tlf.: 21 66 88 58   e-mail : toender@fof.dk.

Priser
Der er angivet to priser ved de fleste kurser. Prisen for pensionister indeholder en rabat på kr. 100, der kun gives til pensionister der bor og deltager i Tønder Kommune. FOF tager forbehold overfor ændringer i de kommunale tilskudsordninger.

Betaling
Kursusgebyret betales ved tilmeldingen. Efter tilmelding modtager du en e-mail med en faktura for det beløb, som du har betalt samt tilmeldingsbekræftigelse.

Afbud
Skulle du få brug for at melde afbud, kan afmelding inden 14 dage før første mødedag medføre tilbagebetaling af den fulde kursusafgift med fradrag af et håndteringsgebyr på kr. 150. Sker afbud 14 dage før første mødedag eller senere, eller ligger holdets startdato inden for 14 dage fra tilmeldingsdatoen, sker der ikke tilbagebetaling, idet kurset på det tidspunkt vil være sat til afvikling som planlagt, med de tilmeldte deltagere.


Manglende betaling eller fremmøde er ikke et afbud - og beløbet vil være forfaldent til betaling uanset om du deltager eller ej.

Særligt for udflugter, operature og foredrag: Afbud modtages ikke. Tilmeldinger er bindendr såfremt arrangementet ikke bliver aflyst pga. corona. 
 
Manglende betaling
Manglende betaling uden rettidig afbud vil medføre rykkergebyr og tillæg af rente efter renteloven.            
Udeblivelse eller manglende betaling er ikke et gyldigt afbud.

Materialer 
Kursusmateriale er ikke indeholdt i prisen. Mængder og priser oplyses af og betales til den enkelte underviser og er FOF uvedkommende.