Skip to content

Instagram for begyndere

Instagram for begyndere

Dette online kursus er for dig, der ønsker et større kendskab til Instagram i en professionel sammenhæng. På denne workshop vil du få en introduktion og basisforståelse af appen, men vi kigger også meget mere på Instagrams forskellige muligheder, herunder:

  • at oprette en Instagram profil - privat eller professionel
  • at synkronisere Facebook med din Instagram
  • få feedback på tekster og billeder til gode opslag
  • at bruge # (hashtags) effektivt
  • Reels og videoer

Derudover vil der være mulighed for at stille spørgsmål til og få konkret feedback fra Kathrine Kristensen, FOF’s sekretariat, der vil hjælpe dig videre med Instagram uanset om det er helt nyt for dig eller om du er en erfaren bruger.

Du behøver ikke at have stor erfaring med Instagram, men bør have hentet appen inden workshoppen.

Workshoppen er tværfaglig, og alle FOF's undervisere og medarbejdere er velkomne.

Tid og sted
Kurset afholdes tirsdag den 10. maj kl. 10.00 - 13.00 online via mødeplatformen Zoom. Der er afsat tre timer til kurset, men da der er indtænkt tid til spørgsmål, afhænger den endelige længde af deltagernes spørgsmål. Kurset varer derfor ikke nødvendigvis alle tre timer. 

Praktisk information
Kurset vil blive optaget og efterfølgende delt med kursets deltagere. 

Pris
Kurset koster 250 kr. at deltage i for FOF’s undervisere og medarbejdere.

Tilmelding
Du tilmelder dig kurset via dette link. Der er i alt plads til 35 deltagere og tilmelding foregår efter “først til mølle”-princippet.

Tjek altid om du har fået en bekræftelse efter køb. Kig eventuelt i dit spam-filter.

Du vil efter tilmelding, senest dagen før afholdelsen af kurset, få tilsendt et link til deltagelse. Har du ikke prøvet Zoom før, kan du kontakte Emma-Sophie Lundø på til.: 23 72 13 85 eller e-mail: esl@fof.dk for aftale, at I sammen kan teste Zoom, hvis du ønsker det.

Afbud
Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage, bedes du skrive til Helle Dannemand og meddele dette på: info@fof.dk.
Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at få pengene retur efter køb af billet. Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).