Skip to content

Stemmetræning den 25. marts

Stemmetræning den 25. marts

Vi inviterer alle FOF's undervisere til et online kursus i stemmetræning med Henriette Lundbøl. Alle er velkomne, uanset hvilket fag de underviser i og hvor i landet.

Som underviser har du et stemmekrævende job, og er derfor afhængig af en sund og holdbar stemme. Med stemmen som et vigtigt arbejdsredskab er du nødt til at være bevidst om, hvordan du bruger den, så du undgår belastende gener som f.eks. hæshed, træthed i stemmen, øget rømmetrang, ømhed/smerte, følelsen af en "klump" i halsen, manglende luft til at gennemføre sætninger samt stemmesvigt mv.

På dette intensive online kursus får du indsigt i, hvordan du bruger din stemme hensigtsmæssigt, så du undgår slid og overbelastning. Det er et praktisk kursus, som giver dig forståelse for stemmens og kroppens sammenhæng, og via en række konkrete krops - og stemmeøvelser, får du redskaber til at finde/genvinde en sund og naturlig stemmefunktion. En stemme som klinger frit og ubesværet gør dig samtidig i stand til at kommunikere langt mere effektivt og medvirker til, at dit budskab nemmere trænger igennem.

På kurset vil vi arbejde med:
· Kropsholdning?
· Åndedræt
· Støttefunktion (hele kroppen skal understøtte stemmen)
· Stemmeøvelser
· Afspænding/stræk

Tid og sted
Vores stemmekurser plejer at være meget populære, hvorfor vi har valgt at dublere kurset. Der vil derfor være to identiske kurser på følgende datoer:

Fredag den 25. marts kl. 09.30-12.45 online via Zoom.

(Obs. kurset dubleres fredag den 21. januar kl. 09.30-12.45 online via Zoom. Læs mere via dette link)

Underviser
Henriette Lundbøl er diplomuddannet rytmisk sanger og sangpædagog ved Det Jyske Musikkonservatorium (cand. musicae) samt uddannet talepædagog. Med denne baggrund har hun gennem en lang årrække opbygget stor erfaring og ekspertise i arbejdet med stemmen på et højt niveau. Henriette har undervist siden 1996, og arbejder i dag som privatpraktiserende sang - og talepædagog, hvor hun underviser private og erhvervsfolk, samt afholder stemmekurser og workshops.

Deltagerbevis
Du vil efter kurset modtage et deltagerbevis pr. mail.

Praktisk information
Du bedes have en måtte (yogamåtte eller anden måtte) parat til kurset og iføre dig løst og behageligt tøj. Derudover evt. gerne en notesbog til notater (øvelserne udleveres ikke på skrift efterfølgende).

Pris
Kurset koster 300 kr. at deltage i for FOF's undervisere.

Tilmelding
Du tilmelder dig kurset via dette link.
Kurset foregår online på mødeplatformen "Zoom". Tilmeldinger foregår efter "først til mølle"-princippet.

Tjek altid om du har fået en bekræftelse efter køb. Kig eventuelt i dit spam-filter.

Du vil efter tilmelding, senest dagen før afholdelsen af kurset, få tilsendt et link til deltagelse. Har du ikke prøvet Zoom før, kan du kontakte Emma-Sophie Lundø på til.: 23 72 13 85 eller e-mail: esl@fof.dk for aftale, at I sammen kan teste Zoom, hvis du ønsker det. Kontakt Emma-Sophie Lundø om dette senest den onsdag den 23. februar.

Afbud
Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage, bedes du skrive til Helle Dannemand og meddele dette på: info@fof.dk.
Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at få pengene retur efter køb af billet. Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Emma-Sophie Lundø på esl@fof.dk eller tlf.: 23 72 13 85