Skip to content

Zoom for begyndere

Zoom for begyndere

Vi inviterer alle FOF's undervisere og medarbejdere til et online kursus i Zoom for begyndere. Alle er velkomne, uanset hvilket fag de arbejder med og hvor i landet.

 

På dette onlinekursus får du en introduktion til brug af onlinemødeprogrammet ”Zoom”, så du er bedre rustet til at undervisere dine deltagere online. 

 

Har du ikke prøvet Zoom før, vil vi opfordre dig til at kigge nærmere på vores vejledninger til, hvordan man downloader Zoom, en kort Zoom-intro m.m. Dem kan du finde via dette link. 

 

Kurset undervises af Kathrine Kristensen fra FOF’s sekretariat

 

Tid og sted

Kurset afholdes onsdag den 20. april kl. 10.00 - 13.00 online via mødeplatformen Zoom. Der er afsat tre timer til kurset, men da der er indtænkt tid til spørgsmål, afhænger den endelige længde af deltagernes spørgsmål. Kurset varer derfor ikke nødvendigvis tre timer. 

Du vil efter tilmelding, senest dagen før afholdelsen af workshoppen, få tilsendt et link til deltagelse.

Praktisk information
Kurset vil blive optaget og deles efterfølgende med kursets deltagere. 

Pris
Kurset koster 250 kr. at deltage i for FOF’s undervisere og medarbejdere.

Tilmelding
Du tilmelder dig kurset via dette link. Der er i alt plads til 35 deltagere og tilmelding foregår efter “først til mølle”-princippet.

Tjek altid om du har fået en bekræftelse efter køb. Kig eventuelt i dit spam-filter.

Du vil efter tilmelding, senest dagen før afholdelsen af kurset, få tilsendt et link til deltagelse. Har du ikke prøvet Zoom før, kan du kontakte Emma-Sophie Lundø på til.: 23 72 13 85 eller e-mail: esl@fof.dk for aftale, at I sammen kan teste Zoom, hvis du ønsker det.

Afbud
Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage, bedes du skrive til Helle Dannemand og meddele dette på: info@fof.dk.
Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at få pengene retur efter køb af billet. Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2 - nr. 12).

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på tlf.: 23 72 13 85 eller e-mail: esl@fof.dk.