Skip to content

ALLE KULTURLIVETS CORONARESTRIKTIONER OPHØRER FRA DEN 1. FEBRUAR Det gælder også krav om coronapas og mundbind ved aftenskolens aktiviteter. Kurserne i din aftenskole starter løbende fra den 1. februar. Afvent direkte besked vedr. dit kursus, før du møder op.

LÆS MERE HER

Mindfulness i naturen for alle - Hjørring

Naturen gør dig godt! Mange oplever velvære efter en gåtur i skoven eller ved havet.

Lær at blive endnu mere bevidst om, hvordan du kan bruge naturen, så du holder dig sund og stærk både fysisk og psykisk. Få forklaring på, hvorfor naturen sammen med mindfulnesstræning har den helbredende virkning på os, og øger den sundhedsfremmende effekt.

velserne foregår i naturen, og vil bestå af forskellige opmærksomhedsøvelser, åndedrætsøvelser og lette Qi Gong øvelser. Kurset er for alle - og foregår altid udendørs i Hjørrings plantager, skove eller parker. Du skal dog kunne gå i lidt kuperet terræn og være klædt på til al slags vejr.

Vi aftaler mødested fra gang til gang.
Den 2/5 mødes vi ved Bagterp plantage ved den store p-plads på Ålborgvej, Hjørring.

Information

  • Dato 02.05.2022-30.05.2022
  • Adresse
  • Bemærkninger Mødested den 2/5: Bagterp plantage ved den store p-plads på Ålborgvej, Hjørring.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.05.2022 16:00-17:30 Merete Bonde Pilgaard
2 Mandag 09.05.2022 16:00-17:30 Merete Bonde Pilgaard
3 Mandag 16.05.2022 16:00-17:30 Merete Bonde Pilgaard
Se alle Se færre
Underviser

Merete Bonde Pilgaard

Underviser i flg. fag 
Mindfulness i naturen
 
Faglig baggrund 
Jeg er uddannet sygeplejerske i 1996 og har arbejdet i mange år med sundhedsfremme og forebyggelse. Jeg har derfor været meget interesseret i hvad der holder mennesker sunde og raske.
Jeg har efteruddannelse indenfor Kognitiv adfærdsterapi, Mindfulness, Compassion fokuseret terapi og Acceptance and Commitment therapy (ACT).
Ligeledes er jeg uddannet indenfor Naturterapi.
De sidste mange år har jeg været beskæftiget med mennesker som er sygemeldte primært pga stres, angst, depression eller kroniske smerter. Min opgave har her været at hjælpe den enkelte til at håndtere livssituationen mest hensigtsmæssigt, så livet (igen) bliver godt og overskueligt.
 
Faglige holdninger m.v 
Jeg er meget optaget af hvordan vi mennesker kan indvirke på både os selv og andre. Hvordan vores tanker og følelser har betydning for hvordan vi får det kropsligt og på hvilken måde det influerer på vores adfærd generelt i livet.
Jeg tror på at vi kan lære at agere mere hensigtsmæssigt hvis vi beslutter os for det. Både til gavn for os selv og vores omgivelser.
Jeg tror på at mennesker generelt gerne vil hinanden og jeg vil gerne medvirke til at vi alle bliver den bedste version af os selv.