Skip to content

Til sæson 2022 søges undervisere til varmtvandstræning, yoga, musik for udviklingshæmmede, vævning, guitarspil

Læs mere her

Fantasier

Fantasier

Elisa Lykke, Manager· PR-agent· Caster og forfatter

I Corona-tiden fik Elisa Lykke tid til at realisere ideen om at lave en novellesamling fyldt med saftige, seksuelle historier skrevet af modige, virkelige power-kvinder! Den gode idé blev fulgt op af en samling skrevet af modige mænd. Elisa siger: Fantasier skal være et nydelsesfrirum uden politiske budskaber eller løftede pegefingre! Det er mit håb og ønske, at man med disse pirrende fortællinger kan blive tændt, skabe sit eget fantasiunivers og måske endda tage sig selv ud på en ny seksuel rejse!

I foredraget vender hun fantasier, tabuer om kvinders seksualitet, forskellen på mænd og kvinders fantasi samt fortællingen omkring at få de kendte til at sige ja til den modige rejse som det er at dele fantasier. Alt sammen krydres med smukke billeder, humor og de hemmelige ’bag om bogen’ historier, som kun fortælles i disse foredrag. Hun krydrer det hele med en generøs fortælling om datinglivet og kærlighedens mange snoede gange. 

Elisa Lykke står bag novellesamlingerne “KVINDEFANTASIER” og “MANDEFANTASIER” på e- og lydbog. Kendte, danske kvinder og mænd bidrager i de dampende novellesamlinger, der på hver sin måde dyrker lysten, eventyret, det forbudte, det lidenskabelige og det frække. Novellerne er udkommet i november 2021 i trykt bogform.

Arrangeret i samarbejde med Vendsyssel Teater.