Skip to content

Selvfølgelig holder vi også efterårsferie i uge 42. Derfor er administrationen lukket hele denne uge. Vi er tilbage igen mandag den 25. oktober 2021. Du ønskes en rigtig dejlig efterårsferie og på gensyn!

FOF-Vest din aftenskole og FVU-afdeling i Vestjylland

Velkommen til FOF-Vest

Her finder du et spændende udvalg af foredrag og arrangementer, kurser, ture og rejser og forberedende voksenundervisning.

Hvad vil du gå til i din fritid?

Find inspiration blandt vores mange kurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø. Som landets største aftenskole spænder vores udvalg bredt, og der er helt sikkert også en oplevelse, som passer til dig.

Se vores foredrag og debatskabende arrangementer

Bliv inspireret, få ny viden, udvid din horisont, få indsigt og kulturelle oplevelser med os. Vi har her et lille udpluk af vores foredragskalender med spændende emner og foredragsholdere. 

Oplev spændende ture og rejser

Kom med FOF-Vest ud og bliv rigere på oplevelser. Hvad enten det er endagsture eller udflugter ud i verden, så kommer du i fællesskab med andre til at blive klogere, sundere og gladere.

Forberedende voksenundervisning

FOF-Vest tilbyder forberedende voksenundervisning i dansk, engelsk, matematik og digital. Undervisningen forbedrer grundlæggende færdigheder, øger deltagerens kompetencer og styrker den enkelte deltager i fagene. 

Tilmeld dig FVU

Nedenfor kan du booke en tid til en test. Vi vil gerne sikre du får præcist den undervisning du har brug for. Derfor skal vi vide hvor meget du kan i forvejen, i forhold til det fag du søger undervisning i. Efter testen indplacerer vi dig på hold sammen med andre deltagere, der skal undervises på samme trin.

Vi har oplevet få problemer med tilmelding - Hvis du har problemer med tilmelding af test ring 2923 5525 (hverdage kl. 8:00-15:30).