Skip to content
Forberedende voksenundervisning (FVU) privat digital

FVU-digital

FVU-digital i Esbjerg kommune

FVU-digital er undervisning for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå og bruge digitale værktøjer. Du skal måske bruge computer eller iPad/ tablet på dit arbejde eller studie og har brug for at udvikle dine kompetencer ifht det arbejde er skal udføres. 

Hvorfor er FVU-digital en god ide

Ved at styrke dine faglige kompetencer i digitale værktøjer kan det hjælpe dig i forhold til at kunne anvende og klare digitale problemstillinger på f.eks. arbejdet, uddannelsen og i hverdagen. Som helt almindelig borger skal du i dag kunne bevæge dig i den digitale verden. FVU-digital åbner op for blandt andet nye jobmuligheder. 

Pris

Du skal ikke betale for undervisningen.

Hvem kan deltage i FVU-digital

Undervisningen er målrettet borgere over 25 år, som ønsker at udvikle deres digitale kompetencer. 

  • Da undervisningssproget er dansk, er det et krav at du kan forstå dansk.
  • FVU-engelsk er et tilbud til alle der på den ene eller anden måde tilhører arbejdsstyrken. Som ledig er du også en del af arbejdsstyrken.

FVU for unge under 25 år

Er du under 25 år og opfylder du en af understående betingelsen, kan du deltage i undervisningen hos os.

  • Du er selvforsørgende eller er i deltidsbeskæftigelse i mindst 20 t/u.
  • Du har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse.
  • Er på barsel og ønsker at deltage i et FVU-fag (jf. Barselsloven).
  • Har du udtømt dine muligheder for at deltage i FGU.

Praktiske informationer 

FVU-digital er inddelt i 3 trin. Trin 1 er startniveauet og trin 3 kan afsluttes med en prøve/eksamen. Der gives ingen karakter, men bedømmelsen ”bestået” eller ”ikke-bestået”. På FVU-digital vil du blive undervist i blandt andet brug af computer og dens programmer og funktioner samt brug af internet.  

Inden du begynder på et af vores FVU-digitalhold skal du testes, så du kommer på det trin, som passer til dig. Du tilmelder dig testen her eller nederst på siden.

Vi tilbyder dig max. 40 lektioner på hvert trin. Normalt undervises du en gang ugentligt af 3 lektioner. 1 lektion = 45 minutter.  

Undervisningen vil ligge i tidsrummet fra kl. 9:00-11:15 eller kl.16:00-18:30.

Vi underviser pt i Esbjerg. 

Yderligere informationer og tilmelding til test

Vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig i fht undervisningen her hos os og omkring uddannelsesmulighederne generelt.
Er du i tvivl om hvorvidt FVU er noget for dig, kan du kontakte Mette Lykkedegn på direkte tlf.: 7611 5204, mobil: 3069 4664 eller via mail: ml@fof-vest.dk eller book en tid til vejledning, book tid her. 

Tilmeld dig FVU-digital

Nedenfor kan du booke en tid til en test. Vi vil gerne sikre du får præcist den undervisning du har brug for. Derfor skal vi vide hvor meget du kan i forvejen, i forhold til det fag du søger undervisning i. Efter testen indplacerer vi dig på hold sammen med andre deltagere, der skal undervises på samme trin.

Vi har oplevet få problemer med tilmelding - Hvis du har problemer med tilmelding af test ring 2923 5525 (hverdage kl. 8:00-15:30).