Skip to content
Foredrag om børn og unges hjerner hos FOF-Vest med Johny Gammelgaard

Børn og unges hjerner

Børn og teenageres hjerner er fantastiske vidundere. Vidundere der er under konstant udvikling, og som alt for hurtigt kan kortslutte eller lide overlast. Vidundere der for os voksne til tider kan være svære at beundre. Når barnets hjerne er under massiv overbelastning, får det barnets krop til at vride sig i arrigskab - eksempelvis på gulvet i Bilka. På det tidspunkt er det godt at kende hjernens ABC for at hjælpe barnet og os selv tilbage til overblik og ro.

Med hjernens ABC får såvel fagligt professionelle som forældre masser af redskaber til brug i samværet med børn og unge. Der skabes et unikt indblik i børns hjerners opbygning samt modningsproces. Hvordan stimulerer og udfordrer vi bedst muligt børns hjerner? Hvilken rolle spiller hjernerestitution i en tid, hvor så meget foregår online?

Foredraget er letforståeligt og fyldt med ny viden om hjernen, og de logikker og principper den følger. Både i Bilka, i skolen eller daginstitutionen og derhjemme.

Neuropædagog og foredragsholder Johny Gammelgaard har en formidabel evne til at gøre det mest komplekse af alle menneskelige organer forståeligt og håndgribeligt.

Hjernen vejer det samme som en bærbar computer, og sammenligningen er ikke helt forkert: Vores hjerne er styresystemet, hukommelsen og processoren, som får det hele til at fungere. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 26.10.2021 19:00-21:00 Fanø Skole Johny Gammelgaard
Foredragsholder

Johny Gammelgaard