Skip to content
Fællessang hos FOF-Vest med Kristian la Cour

Fællessang

I forbindelse med Spil Dansk Uge inviterer FOF-Vest til en dejlig sangeftermiddag med højskolelærer og komponist Kristian la Cour. Vi skal synge kendte sange og vi går ombord i nogle af de nye sange i den ny højskolesangbog af bl.a. Sys Bjerre, Stine Pilgaard, Iben Krogsdal, Katrine Muff Enevoldsen og Bent Fabricius Bjerre m.fl.

Vi skal også synge et udvalg af Kristian la Cours melodier til tekster af bl.a. Tove Ditlevsen, Iben Krogsdal, Michael Nielsen og Niels Brunse m.fl.

Foruden fællessangen byder eftermiddagen også på hyggeligt kaffebord og Fanøkringle og en kaffepunch.

Den lave deltagerpris er begrundet i, at FOF-Vest er bevilget tilskud fra Oplysningsforbundenes Lokalforeningspulje til at lave forskellige arrangementer under konceptet "Kultur- og Naturforsamlingshuset på Fanø".

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 07.11.2021 14:00-16:00 STRIEN Kristian la Cour
Foredragsholder

Kristian la Cour

Kristian la Cour er højskolelærer og kursusleder på en række af Askov Højskoles ugekurser, visesanger og komponist til sange og salmer i Højskolesangbogen, DGI-Sangbogen, Sangbogen 2 – 3 – 4 (WHs forlag), "Det skyder og springer" (Iben Krogsdal), "Vor Gud, du mærker vores sorg" (Iben Krogsdal), 100 Salmer og Kirkesangbogen m.fl.