Skip to content
Årets julekoncert med Trine Gadeberg

Julekoncert på Fanø

Kom i ægte julestemning

Som en særdeles populær artist ved kirke- og julekoncerter i hele Danmark vil Trine Gadeberg sikre, at du kommer i det rette julehumør i Nordby Kirke. Trine Gadeberg vil sammen med sine musikere, Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick (orgel/piano, trompet/flygelhorn og trommer) invitere indenfor i varmen til deres hyggelige julekoncert i en meget varm og stemningsfyldt atmosfære. Dette bevidner det store og trofaste publikum i kirker og koncertsale landet over.

En julekoncert fyldt med smukke salmer, flotte medrivende arrangementer, en god blanding af gammelt og nyt - alt sammen kædet sammen med søde anekdoter.

Du kan bl.a. glæde dig til at høre klassikere som Oh Holy Night, Ave Maria og julesange/salmer som Dejlig er Jorden, Glade Jul, Lille Messias, Nu tændes tusind Julelys og Julen har bragt velsignet Bud, gospelnumre m.v. 

”Julen har en stor plads i mit hjerte - jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed, som er en naturlig del af julen,” udtaler Trine Gadeberg.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 01.12.2021 20:00-21:10 Nordby Kirke Trine Gadeberg

Trine Gadeberg