Skip to content

Husk Coronapas og mundbind når du skal deltage på kursus, foredrag eller FVU.

Foredraget Klimaet og Fanø hos FOF-Vest med Jesper Theilgaard

Klimaet og Fanø med Jesper Theilgaard

Jesper Theilgaard er uddannet som flyvemeteorolog i 1978 og har siden 2002 været fuldtidsansat på Danmarks Radio. Udover at være en populær tv-meteorolog og anerkendt forfatter er han også en kyndig foredragsholder. I løbet af sin tid som foredragsholder har han sammensat en række Jesper Theilgaard foredrag, der spænder bredt, men som alle har den samme røde tråd i form af vejret.

Jesper har skrevet ikke færre end 25 bøger om vejret, vejrfænomener og klimaet, som henvender sig til både børn og voksne. Her bliver vi klogere på vejret i dag og vejret i morgen. I 2007 modtog han Gyldendals faglitterære pris med den begrundelse, at forfatterskabet omfattede en unik kombination af faglighed med kulturstof, som sjældent er set i den type faglitteratur. Herudover har Jesper også modtaget CARE Prisen i 2018 "for hans ihærdige indsats for at sætte klimaet og klimaforandringer på dagsordenen – ikke kun hos politikere, men i lige så høj grad også hos danskerne."

Jesper Theilgaards foredrag gør publikum klogere på vejrfænomener, og hvornår vi skal være bekymrede ved vejrforandringer. Er det reelle problemer, eller er det blot omskifteligt vejr? Jesper Theilgaard giver jer et spændende og enestående indblik i vejret og klimaet på en måde, som alle kan forstå. Han tager udgangspunkt i Fanø og den specielle situation, som øen befinder sig i. 

Foredraget gennemføres i samarbejde med Fanø kommune og Danmarks Naturfredningsforening Fanø.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.02.2022 19:00-21:00 Fanø Skole Jesper Theilgaard
Foredragsholder

Jesper Theilgaard