Skip to content

Husk Coronapas og mundbind når du skal deltage på kursus, foredrag eller FVU.

Foredraget Periodisk faste - tidens største trend hos FOF Vest med Nickolai Damgaard

Periodisk faste - tidens største trend

Der er noget galt i Danmark. Vi danskere er bogstaveligt talt ved at spise os selv ihjel. Mere end halvdelen af befolkningen er overvægtige, og der er store stigninger i mange livsstilssygdomme. Nickolai Damgaard er ekspert i fordøjelse og faste og har arbejdet med hundredvis af klienter både private, virksomheder og professionelle atleter. Gennem sit mangeårige virke med livsstil og motivation, har Nickolai oplevet energi som den altafgørende faktor for succes.

I foredraget ‘Gør mindre end du plejer’ fortæller Nickolai hvordan man med simple midler kan opnå fantastiske resultater. Periodisk faste kan være med til at skabe mere energi og forebygge eller bekæmpe livsstilssygdomme. Dette foredrag er en del af Nickolais mission om at aflive de mange myter om faste og hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv. Gør mindre end du plejer – og opnå fantastiske resultater! 

Nickolai Damgaard er ekspert i fordøjelse og faste og har holdt en lang række foredrag og workshops om emnet. Han har rådgivet hundredvis af klienter, både high performance sportsatleter og helt almindelige mennesker, som ønsker et sundere liv.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 23.02.2022 19:00-21:00 Hovedbiblioteket Nickolai Damgaard
Foredragsholder

Nickolai Damgaard