Skip to content
Foredrag med David Owe hos FOF-Vest

Sundhed og trivsel - sådan får du succes

Vi ved alle, at det er vigtigt at bevæge sig, og vi vil så gerne være sunde og se godt ud. Desværre er den hårde sandhed, at 51% af den voksne befolkning i Danmark er overvægtige, og hvad værre er – stress, angst og depression er ved at blive en folkesygdom, der bestemt ikke er blevet kureret under Coronaen.

Hvorfor bevæger vi os så ikke bare noget mere, spiser sundere og følger de råd, vi godt ved virker? Vi er fanget i dårlige vaner og det bjerg, vi føler, vi skal bestige ved en livsstilændring, er alt for stejlt, og så giver vi op.

Små ændringer gør en stor forskel, og når man skal lave en vaneændring, skal den nye vane være:

  1. Tilgængelig
  2. Nem at udføre
  3. Attraktiv
  4. Tilfredsstillende

David Owes svar på det er TRÆNINGSSNACKS – korte træningsseancer á 2-5 minutters varighed pr. gang. De kan laves fra din plads på (hjemme)kontoret og du skal hverken være omklædt eller gå i bad bagefter. Det er nemt, hurtigt og effektivt for din mentale trivsel, og du får det samme "kick", som når du spiser en chokoladebar eller drikker en energidrik. Og husk: "Den bedste træning er den, du laver"

Skab gode arbejdsbetingelser for din nye vaner. Foredraget giver dig redskaber til at blive mindre stresset, øge din koncentration og booste din hukommelse. Med de indlagte træningssnacks forbliver det ikke bare viden vi allerede har, eller fine ord på en slide, men du vil opleve hurtige og mærkbare positive resultater på din mentale sundhed.

Med Davids faglige viden som psykolog og med hans baggrund som skuespiller vil forskningsresultater og fakta blive formidlet på en nærværende og humoristisk måde, samtidig med at David indlægger en træningssnack undervejs. 

FOF-Vest har indgået partnerskab med verdensmålshuset SAMRUM i Esbjerg. I den forbindelse har vi modtaget tilskud fra Oplysningsforbundenes Lokalforeningspulje med det formål at udbrede kendskabet til de 17 verdensmål og styrke borgernes kendskab til verdensmålenes budskaber. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 17.01.2022 19:00-20:40 Hovedbiblioteket David Owe
Foredragsholder

David Owe