Skip to content

FVU personale

FVU-undervisere

Maria Jacobsen FVU-underviser hos FOF-Vest afdeling FUV
Maria Jacobsen
FVU-dansk og FVU-start underviser
mkj@fof-vest.dk
2923 5552 

"Det, som jeg vægter meget i mit arbejde hos FOF, er et godt kollegialt samarbejde og kontakt med kursisterne. Jeg bidrager til at skabe en god stemning og sætter stor pris på de personlige relationer. Jeg har både kvalifikationer som underviser i dansk som andet sprog og FVU lærer og mine personlige styrker er, at jeg kan viderebringe mine egne erfaringer i sprogtilegnelse teknikker til kursisterne og forudse de udfordringer, som man møder på sin vej som kursist. 
Jeg håber, at mine erfaringer, personlige og faglige kompetencer vil hjælpe jer med at opnå jeres personlige mål og jeg glæder mig til at mødes med jer til en personlig samtale/screening før undervisningsstart."

Christina Koch Pedersen FVU-underviser hos FOF-Vest afdeling FUV
Christina Koch Pedersen

FVU-dansk og FVU-start underviser
ckp@fof-vest.dk
2923 5527

"Jeg hedder Christina og er FVU underviser. Efter min læreruddannelse i 2007 har jeg yderligere taget voksenpædagogisk uddannelse samt diplomuddannelse i FVU, OBU, andetsprogs pædagogik, mentor uddannelse og modul 1 i Vejledning. Jeg er ansvarsbevidst og elsker at lære nye ting, hvad enten det er gennem undervisning eller på egen hånd. De personer, jeg underviser får en tolerant underviser, da jeg udviser respekt og troværdighed.  Mit behagelige, strukturerede og venlige væsen gør mig god til at lytte og rumme andre mennesker. Jeg er god til at opbygge relationer gennem humor og empati. Jeg har undervisningskompetencer inden for dansk, dansk som andetsprog og engelsk.
Jeg kan godt lide at være utraditionelt i min undervisning da jeg mener man lærer bedst gennem bevægelse og spil."

Jens Højlund FVU-underviser hos FOF-Vest afdeling FUV
Jens Højlund

FVU-dansk og FVU-start underviser
jh@fof-vest.dk
2923 5528

"Jeg hedder Jens og er årgang ’78. Egentlig er jeg uddannet Cand. Mag. i Kulturformidling og har arbejdet med turisme, men i 2010 begyndte jeg at undervise i dansk, og det har jeg gjort lige siden. Jeg har undervist på en grønlandsk efterskole, på gymnasier både i Grønland og Danmark, og på VUC i Esbjerg, så jeg har erfaring fra mange steder og kan undervise på mange niveauer.
Det er et mål for mig, at min undervisning altid er solid og troværdig, så du som kursist kan være tryg ved det, du lærer. Samtidig prøver jeg at give plads til sjove øvelser og aktuelle emner såvel som klassikere fra den danske kulturarv. Når du bruger din tid på at lære dansk, kan du være sikker på, at du får noget med hjem hver gang.
Jeg underviser for FOF både i Esbjerg og på Fanø, hvor jeg selv bor sammen med min familie."

Marianne Hjørngaard FVU-underviser hos FOF-Vest afdeling FUV
Marianne Hjørngaard
 
FVU-dansk, FVU-start og FVU-engelsk underviser
mph@fof-vest.dk

"Jeg har uddannet mig til lærer i Ribe og blev færdig i 1993 med linjefagene idræt og tysk. Fra 1993 til 2013 har jeg så været folkeskolelærer. Jeg tog i 2014 på universitetet i Århus og læste 4 moduler om Dansk som andetsprog og har arbejdet med dansk som andet sprog lige siden.
I mit privatliv er jeg gift og har 4 store børn og 2 børnebørn. Jeg spiller golf og laver gymnastik i min fritid."

Timelærere

Nelly Carrasco FVU-underviser hos FOF-Vest afdeling FUV
Nelly E. C. Carrasco

FVU-engelsk
nc@fof-vest.dk

"Mit navn er Nelly E. Ch. Carrasco. Jeg er uddannet engelsklærer fra UCSYD og holder en master i business administration fra SDU. Jeg har undervist engelsk på folkeskolens niveau. Mit mål er at du får sproglige færdigheder, der giver dig adgang til viden og information fra hele verden (læse manualer og vejledninger, finde information på nettet, arbejde med kunder og kolleger, der taler engelsk). Du får også færdigheder, du kan bruge i uddannelse eller privatliv.
Mit motto er at ”en varieret og faglig funderet undervisning er en god undervisning”, derfor arbejder vi individuelt, parvis eller i mindre gruppe. Vi diskuterer forskellige emner inden for kultur, sundhed, politik, osv. Vi fokuserer på grammatikken, ordforråd, udtale, forståelse og kommunikation.
Welcome to my English class!
"

Agnete Jepsen underviser hos FOF-Vest og FVU-underviser hos FOF-Vest afdeling FUV
Agnethe Jepsen 

FVU-matematik 
aj@fof-vest.dk

"Jeg er uddannet lærer fra Esbjerg Seminarium fra 1979, herefter ansættelse på VUC VEST og fra 2019 på FGU VEST – har en vejlederuddannelse samt FVU-uddannet. I forhold til matematik har jeg undervist udelukkende prøveforberedende og er udpeget matematikcensor af ministeriet. Herudover er jeg formand for opgavekommissionen i tysk og underviser også i fransk på FOF, som jeg ligeledes har gjort på VUC."

FVU-administrationen 

FOF-Vest personale Mette Lykkedegn
Mette Lykkedegn

Leder af FVU-afdelingen
ml@fof-vest.dk
Direkte tlf.: 7611 5204
Mobil: 3069 4664

FOF-Vest personale Mette M. Agerskov
Mette M. Agerskov

Leder af økonomi, IT & SoMe
mma@fof-vest.dk

FOF-Vest personale Mayken Henriksen
Mayken K. S. Henriksen 

Marketingkoordinator
mh@fof-vest.dk
Mobil: 2923 5525

Julie Lykkedegn
Projektkoordinator
jly@fof-vest.dk
Mobil: 2923 5529