Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Fællesskab på tværs af generationer, som deltager i et kursus hos FOF-Vest

Kurser

Sæt kulør på hverdagen med vores mange kurser på aftenskolen

Du kan her finde inspiration til din fritid blandt vores brede udvalg af kurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø. Vores mange kurser er fordelt på emnerne baby, børn og bevægelse, bevægelse, motion og træning, den digitale verden, friluftsliv, kreative kurser, madmusik og sangpersonlig udvikling, sprog samt økonomi og jura. Vi har et stort udvalg af kurser som gør dig klogere, sundere og gladere i fællesskab med andre kursister. Der er helt sikkert en oplevelse, som passer til dig.

Du kan gå på opdagelse i vores brede udvalg af denne sæsons spændende kurser, som er til unge og ældre, kvinder og mænd, forældre m.m. Der er noget for enhver. 

Gå også på opdagelse i vores kommende foredrag og debatskabende arrangementer, og lær mere om verden omkring dig.

Tilmelding til kurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål vedrørende vores kurser, er du velkommen til at kontakte FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk