Skip to content

Husk Coronapas og mundbind når du skal deltage på kursus, foredrag eller FVU.

Zumba dans hos FOF-Vest

Zumba

Vild med zumba?

Dans dig i form og godt humør på vores zumbahold her hos FOF Vest. Deltag på et zumbahold, så garanterer vi sved på panden i takt med musikken gennem danse.

Undervisningen og kurserne i zumba dans bliver varetaget af vores dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område.

Vi tilbyder undervisning i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Danseundervisning for alle 

Det er både en sjov og udbytterig måde at træne konditionstræning på, og du kommer med i et fællesskab med andre danseglade mennesker, der støtter dig på vejen. Få gang i kroppen - alle kan være med, når musikken sættes på og hofterne skal bevæge sig i takt. 

Hvad gør dans ved kroppen? 

Dans er sund og god motion, da man ved at danse udøver cardio og træner intervaltræning. Udover at komme i form så kan du ikke andet end at komme i godt humør til den gode musik. 

Tilmelding til zumba i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i zumba. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål vedrørende holdene, er du velkommen til at kontakte underviserne via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller til FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér