Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Leg i skoven hos FOF-Vest

Sjov og leg i skoven

Sjov og leg i skoven

Vil du gerne have inspiration til og samtidig være aktiv med dine børn eller børnebørn, så er her muligheden for et par hyggelige timer ude i skoven med en masse sjove aktiviteter. Alle aldre fra 10+ har her muligheden for at få en rigtig god oplevelse med hinanden. 

Hvad aktiviteterne nærmere går ud på, ville være ærgerligt at afsløre, de skal opleves. Men med navne som; "Første Søndag i Advent", "Vandrende Pind", "Hula hula" og legendariske "Barbie Run" kan man vente sig lidt af hvert.

Fælles for vores aktiviteter er, at de har en varighed af 3-5 minutter - så ALLE kan være med og gøre en god figur! Lagt sammen med at deltagerne hele tiden skifter hold - og skal gøre alt for at vinde ved at samarbejde med det nye hold - så giver det mange gode konkurrencer og infights med smil på læben

Vi GLÆDER os til at kunne give jeres sammenhold og kampgejst et boost! At I griner fjoget undervejs af skøre udfordringer, er bare et plus! 

Den lave deltagerpris er begrundet i, at FOF-Vest er bevilget tilskud fra Oplysningsforbundenes Lokalforeningspulje til at lave forskellige arrangementer under konceptet "Natur og Leg på tværs af generationer" 

Instruktører er: Ole Nielsen og Sørensen Simonsen