Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Samspil hos FOF-Vest

Samspil

Undervisning i samspil

Vil du gerne spille musik sammen med andre? Del glæden ved musikken med andre musikinteresserede musikere og lær samtidig, hvordan man spiller sammen med andre og danner band/orkester. Vores hold er åben både for musikanten som kun har spillet én sæson og for øvede musikere.   

Hvordan foregår undervisning i samspil? 

I undervisningen spilles der forskellige stilarter af musik og stykker sammen med andre musikelskere. Samspil giver dig muligheden for at forbedre og styrke dine færdigheder indenfor samspil, og i samspillet med andre bliver du en del af et fællesskab. 

Tilmelding til samspil i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i samspil. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål omkring samspilsundervisning, kan du kontakte en af vores erfarne undervisere - se info inde på holdet eller kontakte os på kontoret på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér