Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Økonomi- og jurakurser hos FOF-Vest

Økonomi og jura

Få styr på privatøkonomien og juraen

Om det handler om pensionsopsparing, investering eller at kunne gennemskue bankerne m.m., så har vi kurser til dig. Det kan være svært at gennemskue og forstå, hvad der kan være en fordel eller ulempe for dig at gøre, og hvordan det kan gøres bedst. Med kurserne i økonomi og jura bliver du rådgivet, vejledt og får et indblik i denne verden, så du med ro i maven og på den bedste måde kan gøre, hvad der er bedst for dig og din økonomi og juridiske situation. Der er mulighed for at spare penge, hvis du kender bedre til emnerne. 

Du er i gode hænder på vores kurser i økonomi og jura. Du bliver hjulpet og undervist af dygtige, passionerede, erfarne og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder økonomi- og jurahold i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Økonomi og jura for alle 

Det har en stor betydning for alles nutid og fremtid, at man forstår og har et indblik i privatøkonomien og juridiske og lovgivningsmæssige regler. Alle kan deltage på disse hold uanset situation og baggrundsviden. 

Tilmelding til økonomi- og jurakurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i økonomi og jura. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål vedrørende vores økonomi- og jurakurser, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér