Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Personlig udvikling hos FOF-Vest

Personlig udvikling

Få større livskvalitet gennem personlig udvikling

Bliv en bedre version af dig selv. Find roen i din hjerne og i kroppen. Lær dig selv at kende og forstå folk omkring dig med vores kurser i personlig udvikling. 

På vores kurser vil der være fokus på at lære at være til stede, nærværende, rummelig, opretholde en god balance i livet, styrke selvtillid og selvværd. Du vil på nogle af vores hold også få en forståelse for andre og deres handlinger.

Udvikl dig personligt i fællesskaber her på vores aftenskole. Her på holdene er du er i gode og trygge hænder. Du bliver hjulpet og undervist af dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. Vi tilbyder hold i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Personlig udvikling for alle

Alle kan deltage. Hvis du har fysiske symptomer som migræne, forhøjet blodtryk, stress og søvnproblemer kan det med hjælp af personlig udvikling minimeres.

Tilmelding til personlige udviklingskurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i personlig udvikling. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål vedrørende vores kurser i personlig udvikling, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér