Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Skrivekurser hos FOF-Vest

Skrivekursus - skriv dine erindringer

Skriv dine erindringer – lær at skrive levende og fængende om dit liv.

Har du ofte ønsket, at dit liv med alle dine oplevelser på forskellige tidspunkter kan blive nedskrevet og foreviget i en fortælling, så kan du få redskaberne til det på dette kursus.

Vi arbejder med brainstorming/mindmapping, så vi kan inspirere hinanden og få idéer til, hvilken vinkel en fortælling kan have. Stemninger til at skrive kan ofte deles, og det bliver man i godt humør af. Man bearbejder, genoplever glæden eller sorgen og kommer til erkendelse af, hvor man nu er i livet.

Du får afprøvet fortælleteknikker, og hvor forskelligt en erindring kan skrives med få eller mange virkemidler. Oplev, at den sjove, mærkelige, skræmmende, triste - eller noget helt andet – oplevelse bliver levende og interessant, når den bliver genopfrisket.
Måske har du endda fotos fra dit liv, som kan understøtte og levendegøre det skrevne.
Der vil blive en smule hjemmearbejde til hver gang.