Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Lær at tale arabisk hos FOF-Vest

Arabisk

Arabiskundervisning

Salām! Lær det arabiske sprog og kulturen at kende, så du kan begå dig i de arabiske lande i Mellemøsten. På vores sprogkurser i arabisk på aftenskolen bliver du undervist af kompetente undervisere med kendskab til kulturen og sproget. Du kan gå til undervisning i en eller flere af vores kommuner i Esbjerg, Varde og Fanø.

Hvordan foregår undervisning i sproget arabisk? 

I undervisningen lærer du blandt andet alfabetet, grammatik både skriftligt og mundtligt, tale, oversættelse, skrive og får indblik i kulturen i Mellemøsten og opbyggelse af ordforrådet i arabisk. Du er i fællesskab med andre kursister, som deler samme interesse og ønske om at lære sproget. I undervisningen har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Undervisningsforløbet bliver tilpasset, og der tages hensyn til den enkeltes niveau, så du får det optimale ud af undervisningen i det arabiske sprog. 

Hvilket niveau skal jeg vælge? 

Arabisk er et sprog der bliver talt i blandt andet Egypten, Qatar, Kuwait og Irak. Undervisningen er både for dig, der har kendskab til sproget, men også for dig, som er helt nybegynder. Vi har arabiskundervisning for alle. 

Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et hold – se info inde på holdet eller kontakt FOF Vest. 

Tilmelding til arabiske sprogkurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i arabisk. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér