Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Lær at tale fransk hos FOF-Vest

Fransk

Franskundervisning

Bonjour! Skal du på ferie sydpå eller have pudset dit gamle skolefransk af? Så har vi her på aftenskolen hos FOF Vest franskundervisning i en eller flere af vores kommuner Esbjerg, Varde og Fanø. 

Underviserne i vores sprogundervisning i fransk er kompetente og erfarne med undervisning og sproget, og de kender til den franske kultur. Udover at lære sproget får du også kendskab til Frankrigs kultur, samfund og traditioner.  

Hvordan foregår undervisning i sproget fransk? 

I undervisningen arbejdes der med udtale, forståelse af tekster og tale, oversættelse, samtale, udvidelse af ordforråd og grammatik. Til hver undervisning har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Du er i fællesskab med andre kursister, som deler samme interesse og ønske om at lære sproget. Undervisningsforløbet bliver tilpasset og der tages hensyn til den enkeltes niveau, så du får det optimale ud af undervisningen i det franske sprog. 

Hvilket niveau skal jeg vælge? 

Fransk er et sprog som tales i mange lande. Undervisningen er både for dig, der har kendskab til sproget, men også for dig, som er helt nybegynder. Vi har franskundervisning for alle.  

Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et hold – se info inde på holdet eller kontakt FOF Vest.

Tilmelding til franske sprogkurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i fransk. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér