Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Lær at tale koreansk hos FOF-Vest

Koreansk for letøvede

Koreansk for letøvede

Koreansk for letøvede er kurset for dig, som allerede forstår det koreanske alfabet, men som ønsker at blive endnu bedre til at forstå det, når du ser k-drama, eller film. Hvis du har planer om en tur til Korea, bliver du rigtig klar til at bruge dit koreanske sprog. Vi arbejder videre med udtale, ordforråd, grammatik under dagligdags samtaler. Fx samtale hos købmanden, hjemme eller med venner. Du kommer også til at lære om den koreanske kultur, så du får lettere ved at forstå udtryk i forskellige situationer. Vi fokuserer på samtaleøvelser, du kan bruge når du er sammen med koreansk talende og satser på at du selv laver sætninger og snakker i klassen i hver lektion.
Undervisning foregår både på dansk og koreansk. Du får materialer via e-mail eller e-bøger, der svarer til niveauet, downloadet gratis til brug for undervisningen. Der benytters en gang imellem sangtekster (fx BTS) eller udsnit af film i undervisningen.