Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Endagsture

Ud i naturen

Se den vestjyske natur med en professionel vejleder ved hånden til at guide dig rundt. Hvis du er vild med den vestjyske natur, så er der masser af gode naturoplevelser for dig i sigte. 

Her finder du oplevelser, der giver dig mulighed for at smage på naturen og dens råvarer, lære om alt i og ved skoven, stranden m.m. Vi har meget natur i Danmark, og den danske vestjyske natur gemmer på skønne naturoplevelser for alle sanser.

Vores ture bliver ledet af fagligt kompetente naturvejledere, formidlere og guider med stor erfaring i formidling af deres viden inden for området. Du vil have mulighed for at stille alle de spørgsmål, du må have til vores vejledere. 

FOF Vest inviterer dig til guidede ture i naturen i skønne Danmark i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø.

Tilmelding til ture i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores ture. Du kan her tilmelde dig turerne i den vestjyske natur. Har du spørgsmål vedrørende vores ture, er du velkommen til at kontakte FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér