Motion & sundhed

Fysio-Pilates, begyndere(H)

Gå til hensynstagende pilates i Herning

Få en bedre balance og en stærkere krop med fysio-pilates


Dette kursus henvender sig til dig, der har gener i ryg, skuldre, hofter, knæ m.m. Dog vil alle uanset alder, diagnose og træningstilstand have gavn af Fysio-Pilates. 

Træningen er blandt andet god til ryg- og nakkeproblemer, bækken og bækkenbund, og ikke mindst hofter. Derudover er træningen god til at afhjælpe ved problemer med balancen og giver en solid kropsholdning.

  

Læs mere om fysio pilates

Hvad indeholder kurset?
På dette kursus vil vi fokusere på at styrke de små muskler omkring rygsøjlen, som har stor betydning for stabiliteten i kroppen. Derudover vil vi lære de overfladiske og kraftige muskler at slappe af, samtidig med at vi bruger vejrtrækningen til vores fordel og der arbejdes med at udføre øvelserne korrekt og samtidigt bruge vejrtrækningen på en hensigtsmæssig måde. Ved alle øvelser, er den korrekte kropsholdning i centrum, sådan at dine muskler og led ikke overbelastes. I træningen vil også indgå knibeøvelser, samt øvelser af muskelkorsettet.

Øvelserne foregår primært på en måtte på gulvet enten fremliggende, rygliggende eller på siden, men vi laver også øvelser siddende og stående. Øvelsernes sværhedsgrad er helt og holdent afhængigt af de forskellige deltageres niveauer og tilpasses derefter. 

Hvorfor netop den træningsfom? 
Ved at træne Fysio-pilates lærer du principper, som kan bruges ved almindelige daglige gøremål, såsom støvsugning, tørre støv af, løft, bilkørsel, havearbejde osv. Samtidig får du en stærk kropsholdning, større kropsbevidsthed, smidighed, mindre stress og en bedre balance.

Tilmeld dig kurset allerede i dag ved at trykke på knappen ”tilmeld”.

-------------------------------------

HENSYNTAGENDE (H)
Dette hensyntagende hold er for dig, der har gigt, iskias,nakke-/skulderproblemer, piskesmæld eller andet. 
Maks 7 deltagere på holdet.