Foredrag, koncerter & kultur

Stig Rossen

Stig Rossen er kendt for sin store stemme,

Nu kan du opleve hans store stemme og hans fortællinger. Uanset om det er i hjerteskærende fortolkninger af sange som ”Gethsemane” fra Andrew Lloyd Webbers rockmusical ”Jesus Christ

Superstar”, eller det er eftertænksomheden i små, bevægende fortællinger som Danny Kayes ”The Ugly Duckling”, leveres sangene med en indlevelse og nerve, der gør dem levende og nærværende.
Klassikere fra det engelsksprogede repertoire går hånd i hånd med det bedste fra det danske. 13 år i England fornægter sig ikke, men kernen i Stig Rossens koncerter er og bliver den danske sangskat, ny såvel som gammel.

Stig Rossen er kendt af hele Danmark for en række store musicals såsom Les Misérables, Jesus Christ Superstar, Chess, Copacabana. Stig Rossen er den som har spillet musical'en Les Miserables flest gange. Den kendte sang herfra ”Bring him Home” er selvfølgelig een af de sange vi får at høre til koncerten, sammen med talrige andre mere og mindre kendte sange fra musical'ens og poppens verden.

Ved koncerten akkompagneres Stig Rossen af pianisten Carl Ulrik Munk-Andersen. Carl Ulrik Munk-Andersen er fra Herning, organist, pianist, arrangør og kapelmester. Sideløbende med hvervet som organist har Carl Ulrik Munk-Andersen bl.a. haft en omfattende musikalsk karriere indenfor teaterverdenen som kapelmester og musiker på diverse forestillinger, f.eks. Cyrano, Over the Rainbow, Miss Saigon, Tordenskjold m. fl. I en årrække var han pianist i  DR Underholdningsorkestret.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
36001
tor 29-10-20 19:30
Terminalen
1 gange
Kr. 225