VI ÅBNER IGEN – HER ER ALT, DU SKAL VIDE

Opdateret den 4. juni kl. 12.00

Velkommen tilbage til trygge rammer hos FOF.
FOF genåbner den 3. august, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage. Din sikkerhed er meget vigtig for os, og det skal være trygt for dig at gå på aftenskole. Derfor har vi indført en række ekstra tiltag for at forhindre smitte af coronavirus.

Er det sikkert for dig at gå på aftenskole?

Ja – smittetrykket er heldigvis faldende, og derfor har myndighederne vurderet, at det er sikkert at afholde aftenskoleundervisning igen. Vi sørger for, at de til enhver tid gældende retningslinjer overholdes.

God hygiejne
Vi opsætter håndspritdispensers ved indgangen til vores eget hus her på Torvet, så du kan spritte dine hænder, når du ankommer. Medbring eventuelt også selv håndsprit.

Går du på et motionshold, skal du nu medbringe et lagen til at lægge over vores yogamåtter.

Minimal kontakt
Vi bestræber os på at minimere kontakten i vores lokaler. 

Pas på dig selv og andre
Når du deltager i vores aktiviteter, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd:

Hold afstand
Vask dine hænder ofte eller brug håndsprit.
Host eller nys altid i ærmet.
Undgå fysisk kontakt som håndtryk og kram.
Bed andre om at tage hensyn til dig.
Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme indtil 48 timer efter personen har haft symptomer.

Tak fordi du viser hensyn. Vi glæder os til at se dig igen til en ny sæson.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her