Sprog

Tysk

Tysk sprogkursus | FOF Københavns Omegn

Lær tysk med FOF – undervisning i tysk for alle

FOF Københavns Omegn har et udvalg af tyskkurser, der giver mulighed for at lære sproget, eller udvide dit kendskab til det. Vi tilbyder tyskundervisning på flere niveauer. Se mere nedenfor, eller tilmeld dig et af dem.

Tyskundervisning for begyndere og øvede

Uanset om du ønsker at lære tysk forud for din rejse, eller fordi du ønsker at genoptage det, er et kursus i tysk på aftenskole en god mulighed. I FOF Københavns Omegn tilbyder vi tyskundervisning for alle, uanset niveau. Vi har således tyskundervisning for begyndere, hvor vi fokuserer på det grundlæggende. For øvede vil vi arbejde videre med det du har lært, og sikre du får talt sproget. Du vil lære at tale, læse og skrive sproget i løbet af undervisningen. 

Formålet med undervisningen er at gøre dig i stand til at forstå, og tale tysk. Igennem samtaler og taleøvelser, vil du blive mere fortrolig med udtalen og få et større ordforråd. Ved at få talt sproget aktivt i løbet af undervisningen, blive du mere sikker når du skal bruge det senere hen.

Du kan nedenfor læse mere om vores niveauer i tyskundervisning, for at afklare hvilket hold du skal vælge.

Læs mere

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi tilbyder to niveauer for tyskundervisning:

Trin 1 – på dette niveau vil du lære at føre mindre samtaler på tysk, og kunne læse og finde oplysninger i enkle tekster. Vi tager udgangspunkt i forskellige hverdagssituationer såsom mad, familie, hotelophold, restaurantbesøg, indkøb og bolig. Du vil kunne begå dig på rejsen i tysktalende lande, og vil være i stand til at læse et menukort eller en køreplan på tysk.

Trin 2- Du vil lære at føre samtaler på tysk, samt læse enkle tekster. Du vil kunne tage udgangspunkt det du har lært i trin 1, og dermed øge dit ordforråd så du bliver mere sikker i udtalen.

Du kan få mere at vide, ved at klikke dig videre på et af kurserne i tysk.

Hvor foregår jeres kurser i tysk?

FOF Københavns Omegn tilbyder tyskundervisning i Herlev. De aktuelle placeringer og tidspunkter kan du se nedenfor.

Tilmelding til undervisning i tysk

Læs om de enkelte kurser, eller tilmeld dig her på siden.

Hvis du har spørgsmål til dit niveau, eller ønsker at tilmelde dig, kan du kontakte os på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk