Sprog

Italiensk

Italiensk sprogkursus | FOF Københavns Omegn

Lær italiensk med FOF Københavns Omegn

For dig der er interesseret i italiensk, tilbyder FOF Københavns Omegn italienskundervisning på flere niveauer. Dyk ned i den italienske kultur, forstå samfundet og lære at kommunikere med italienerne på deres eget sprog. Du kan se vores kurser i italiensk nedenfor, og tilmelde dig

Italiensk for begyndere og øvede

Uanset om du skal ud og rejse, eller du skal til Italien i forbindelse med arbejdet, er det en fordel at lære sproget at kende. Ved at kommunikere på italiensk åbner du flere døre, da du kommer til at møde lokalbefolkningen på en anden måde end gennem engelsk.

Læs mere

Der kan være flere fordele ved at tage italienskundervisning på aftenskole. Vi har italiensk for begyndere, hvor du lærer grammatikken at kende, lære at læse korte italienske tekster samt sige enkelte italienske gloser. For øvede vil du få udvidet dit ordforråd, og lært at bruge italiensk aktivt. Du lære at bruge sproget i forskellige hverdagssituationer, så du er bedre rustet til at kunne bruge det. Vores italienskundervisning fokuserer på at gøre dig fortrolig med den italienske kultur, samtidig med at du lærer sproget at kende. Du vil lære Italien bedre at kende, og blive mere fortrolig med sproget, efter du har været på et af vores kurser i italiensk. 

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi tilbyder kurser i italiensk på flere niveauer. Der er sprogkurser for begyndere, hvor du lære sproget fra bunden, til italiensk for let øvede og øvede. uanset om du har gået i flere sæsoner, eller få, vil du kunne finde et kursus i italiensk der hjælper dig med at øge ordforrådet, at bruge sproget i hverdagen og blive fortrolig med udtalen. Du kan nedenfor se de aktuelle kurser vi har på programmet. Hvis du har spørgsmål til dit niveau, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvor foregår jeres kurser i italiensk?

FOF Københavns Omegn tilbyder italienskundervisning i Taastrup. Undervisningen afholdes på Taastrup Kulturcenter. Du kan se de aktuelle tidspunkter og placeringer nedenfor, hvor du også kan læse mere om det enkelte kursus i italiensk. Find dit italienskkursus nedenfor, og tilmeld dig allerede i dag.

Yderligere informationer

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk.