Kreative kurser

Kreative kurser i Køge

I FOF Køge Bugt kan du slippe din kreativitet løs på et af vores kreative kurser. Der er meget at vælge imellem, og du kan tilmelde dig med det samme igennem menuen til venstre. Du kan også læse mere om kurserne nedenfor.

Kreative kurser på aftenskole

I FOF Køge Bugt har vi en lang række kreative kurser på programmet hver sæson.

Vores kreative kurser er for såvel begyndere og øvede. Vi tilbyder kurser i håndarbejde hvor du kan lære at sy, strikke, hækle eller brodere. Vi tilbyder fotokurser hvor du kan lære at tage billeder og blive bedre til at bruge kameraet. For dig der er interesseret i blomster, kan vi tilbyde kurser i blomsterbinding. Hvis du er interesseret i værkstedsfag, kan du lære trædrejning, keramik og smykkefremstilling. Kurserne er ledt af erfarne og kompetente undervisere, som kan inspirere dig uanset niveau.

De aktuelle kurser kan du se i menuen til venstre og kan variere fra sæson til sæson.

Læs mere

Kurser i håndarbejde

Er du kreativ med stof og kan lide at strikke eller hækle? Så tilmeld dig et af vores kurser i håndarbejde. Vi har kurser i syning, hvor du kan lære at sy tøj efter mål. Er du mere til hækling eller at strikke, så deltag på en af vores kurser i hækling og strikning. Hvis du er mere til andre former for håndarbejde, er der også kurser i broderi, patchwork og knipling.

Fotokurser– lær at arbejde med billeder

Lær at tage bedre billeder og lær at bruge et spejlreflekskamera på FOF Køge Bugts fotokurser. Vi tilbyder fotokurser for begyndere og øvede, hvor vi arbejder med at tage billeder i forskellige stilarter, såsom bybilleder, portrætter og landsskabsbilleder.

Kreative værkstedsfag – smykkefremstilling, trædrejning og pileflet

Hvis du er mere til værkstedsfag, tilbyder vi både kreative kurser hvor du kan arbejde med pileflet, glas, male på sten, skulpturer og trædrejning. Vi tilbyder samtidig populære kurser i keramik og smykkefremstilling.

Tegne- og malekurser

Arbejd med lærreder og pensler, på vores kurser i tegning og maling. Her kan du arbejde med akvarel, olie eller akrylmaling. Du kan også tilmelde dig vores tegnekursus, hvor du lærer om klassisk tegning og hvordan man arbejder med skygger.

Hvor afholder FOF Køge Bugt kreative kurser?

FOF Køge Bugt tilbyder kreative kurser i Køge, Greve, Ishøj, Stevns og Hvalsø. Du kan få mere information under de enkelte hold. Du skal være hurtig med tilmeldingen, da der kan være rift om pladserne.

Har du spørgsmål om vores kreative kurser, så kontakt os på telefon eller mail.

Blomster - binding, dekoration og kreativitet - FOF Køge Bugt
Kreative kurser

Blomster

Kreative kurser

Håndværk

Kreative kurser

Syning og håndarbejde

Tegne og malekursus - FOF Køge Bugt
Kreative kurser

Tegne- og malekurser