Hus | have

FOF Nord tilbyder kreative havekurser i Nordsjælland

På disse kreative kurser kan du lære at arbejde med blomster, pileflet og lave spændende dekorationer til hverdag og højtider. Vi tilbyder en række forskellige kreative håndværkskurser, hvor du slipper fantasien løs og skaber spændende dekorationer. Du kan også blive klogere på dyrkning af frugt og bær i din have. Eller måske vil du hellere designe et staudebed!

Lav spændende dekorationer og pileflet

På vores kreative håndværkskurser kan du prøve kræfter med mange forskellige håndværk. Vi tilbyder kreative kurser, hvor du bruger hænderne og får skabt genstande i forskellige materialer. Hver sæson tilbyder vi en lang række kurser som kan inspirere til at være udenfor og arbejde med spændende materialer.  På kurset i pileflet vil du lære, hvordan man skaber kurve og stativer ud af pil, og lærer hvordan man fletter og arbejder med materialet. Op til jul kan du deltage på et kursus i at lave juledekorationer af kogler og mos. Få skabt dine egne dekorationer til at pynte huset op med til advent og jul.

Bliv klogere på din have

På kurset Frugt og bær lærer du om dyrkning af træerne og buskene i din have, så du får et stort og sundt udbytte. Du kan også få gode råd og inspiration til et anlægge et helt nyt eller forny et staudebed. 

Find dit kreative kursus og slip kreativiteten løs.

Læs mere

Hvem kan deltage på kurser i dekoration og pileflet?

Alle, der gerne vil lære at lave dekorationer og pileflet, kan deltage. Det kræver ingen forudsætninger, og da der er individuel vejledning, kan du får inspiration til dine projekter.

Hvor kan jeg deltage på pilefletkurser?

Vi tilbyder kurser i pileflet i Frederiksværk og Værløse.

Hvem kan deltage på havekurser?

Alle, der gerne vil lære at dyrke deres egne blomster, frugter og bær.

Hvor kan jeg deltage på havekurser?

FOF Nord tilbyder havekurser i Kvistgård og Helsingør.

De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor.

Tilmelding til de kreative kurser

Hvis du vil vide mere om undervisningen, så læs mere under selve kurset. Du kan tilmelde dig nedenfor, eller i menuen til venstre.

Har du yderligere spørgsmål, så kan du kontakte FOF Nord på tlf: 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk