Motion | Velvære

 Kom i form på et af FOF Nords motionshold i Nordsælland

Dyrk motion med FOF Nord og kom i bedre form

Hos FOF Nord kan du dyrke mange forskellige former for motion og dermed vedligeholde eller øge din sundhed. For mange, med et stillesiddende arbejde, er det vigtigt at få mere motion i hverdagen. Få styrket kroppen med træning af ryg, baller og ben.Se alle motionskurser i menuen til venstre, hvor du nemt kan tilmelde dig online.

Almindelige motionshold og skånsom motion på mindre hold 

FOF Nord tilbyder mange former for motion. Vi tilbyder yoga, pilates, afspænding, varmtvandstræning, mindfulness og meget mere, i en lang række byer i Nordsjælland. Har du brug for skånsom motion på mindre hold, har vi også specialhold. Vores undervisere sørger for individuel træning, og sikrer at du får det optimale ud af motionen.

Du kan nedenfor læse lidt om nogle af de forskellige motionshold vi tilbyder. i FOF Nord kan du bl.a. dyrke motion i Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Farum og Allerød. Se mere under hvert hold.

Læs mere

Yoga | Motion og energi på én gang

Vi har mange kurser med yogaundervisning. Yoga er med til at øge din kropsbevidsthed, styrke og smidighed og giver mere energi i din hverdag. Du kan gå til yoga i bl.a. Farum, Allerød, Espergærde, Helsinge og Rungsted. Se alle vores kurser i yoga i menuen til venstre, og tilmeld dig med det samme.

Vægttab | Motion øger din sundhed.

Hvis du gerne vil tabe dig, er motion en god start, og en aktiv livsstil er med til at give dig øget sundhed. Du får overblik over alle vores kurser i motion her, og du kan tilmelde dig her med det samme.

Genoptræning | Træning på små hold.

Vi tilbyder undervisning på små hold, med plads til individuelle behov. Vi har specialhold, der er tilrettelagt i forhold til KOL, knogleskørhed, brystopererede mm. Så har du brug for motion efter en operation, sørger vi for at tilpasse træningen derefter.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til FOF Nords kurser i motion, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7026 3226 eller mail kontakt@fof-nord.dk