Ture | Rundvisninger

FOF Nord tilbyder spændende ture og rundvisninger hver sæson

Kom med FOF Nord ud og oplev museer på spændende rundvisninger eller kom med på ture til København og hør om byens historie. Du kan også komme med på spændende ture i Nordsjælland, hvor vi sætter fokus på områdets lokalhistorie. Hver sæson tilbyder vi rundvisninger og ture til steder med spændende historier. Så tilmeld dig og bliv klogere på området og byen.

Ture til København og Nordsjælland

I denne sæson kan du tage med på ture til København, hvor du bl.a. kan opleve Refshaleøen, Metropolzonen, Christianshavn, Østerbro, Nørrebro, Sydhavnen, eller se Kunst på Borgen.

Hvis du vil opleve Nordsjælland på lokalhistoriske ture, kan du komme på ture til Gilleleje og Hornbæk, hvor du bliver klogere på byernes historie og opblomstring fra små fiskerlejer til de byer de er i dag. Hvis du vil ud i naturen, tilbyder vi også mindful walking ved Esrum Kloster og en historisk vandretur omkring Gurre Sø. Eller hvad med en svampetur i Tisvilde Hegn?

Læs mere

Hvem kan deltage på turene og rundvisningerne?

Turene er for alle. Nogle ture kræver praktisk fodtøj og er ikke egnet til gangbesværede, mens andre også inkluderer mad og drikke. Du kan under hver tur og rundvisning her på siden læse mere om, hvad der er inkluderet og tid og mødested.

Tilmelding og yderligere information og FOFs ture og rundvisninger

Du kan se det fulde program nedenfor, og klikke dig videre til at læse mere om de enkelte ture og rundvisninger. Du kan tilmelde dig under hvert arrangement. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt FOF Nord på Tlf. 70 26 32 26 eller mail: kontakt@fof-nord.dk