Foredrag og debat

"Flip dit perspektiv..." - Anette Prehn

"Flip dit perspektiv - og gør hjernen til en medspiller" 

Føles svigerfamilie besøgene som en sur pligt? Eller dit barns opførsel som en bevidst provokation? Kan din kollega eller chef irritere dig grænseløst? Eller føler du dig fastlåst og drænet i andre situationer?
Hjerneforskningen viser, hvor svært det kan være at se hverdagens udfordringer fra nye vinkler. Men at kunne tage nye »billeder« med hjernen er vigtigt for vores trivsel og samspil med hinanden - og det er heldigvis til at lære.

Anette Prehn har udviklet en enkel metode, som baserer sig på hjernens spilleregler og hjælper dig med at se flere nuancer og regulere dine følelser - til glæde for både dig selv og dem, du er i samspil med.

Kom til et interaktivt foredrag med forskellige øvelser, hvor du bliver klogere på hjernens spilleregler. 
Anette Prehn har skrevet 15 bestseller-bøger og -minibøger, bl.a.  "Flip - hjælp din plastiske hjerne med at tackle det 21. århundrede" (2018).

Anette Prehn (1975) er iværksætter, forskningsformidler, sociolog og forfatter til en række bestseller-bøger om hjernens spilleregler og disses betydning for socialt samspil, mental sundhed, læring og ledelse. 

Hun opdagede for år tilbage, at hjernen følger bestemte spilleregler. “What!” tænkte hun. “Hvordan kan det være, at forskerne ved det her, uden at det er omsat, så almindelige mennesker har konkret gavn og glæde af det?”
Det kickstartede hendes mission: At blive en folkets formidler, der gør socialpsykologi og hjerneforskning praktisk anvendelig for alle.