Glad, sund og tryg motion for forælder/barn

Familieholdene er særligt rettet mod dig der er gravid, snart skal føde eller allerede er blevet forælder - og DIT BARN.

FOF har mange spændende tilbud til gravide, forældre og børn. Glæden er stor ved at lege og udvikle de kreative evner sammen med børnene og opleve helt nye sider af hinanden. 

Fødselsforberedelse

På vores graviditets- og fødselsforberedelses hold får du blid og effektiv træning. Vi lægger særligt fokus på at styrke din ryg, mave og bækkenbund – en god støtte for dig, efterhånden som maven vokser, under fødslen og til forebyggelse af inkontinens. Til fødselsforberedelse øver vi også vejrtrækningsteknik, som du vil have glæde af under selve fødslen.  

Bevægelse i varmt vand

Bevægelse i varmt vand holdene er også skånsomme for dig med bækkensmerter. Læs mere under de enkelte hold. 

Efterfødselstræning - tag dit barn med

Motion efter fødslen giver velvære. Har du født og lyst til at få strammet mavemuskler og bækkenbund op igen, så er vores efterfødselskurser lige noget for dig. Vi arbejder hele kroppen igennem på en god måde, du får sved på panden og får løsnet op i nakke og skuldre, som let kan blive spændte, hvis du ammer. Efter fødslen kan du have stor glæde af Pilates, som giver dig ekstra overskud, en stærk krop og bækkenbund. Tag gerne dit barn med.  

Børnemotorik

På vores Familiehold 0-4 år synger, leger og bevæger vi kroppen - så det passer til dit barns motoriske udviklingstrin og giver dit barn lyst til at udfordre sig selv og dets kunnen. Gennem fantasi og leg stimuleres dit barn på alle sanser. Altid i en hyggelig og tryg atmosfære sammen med far eller mor. De lidt større børn tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed og opmuntres til at bruge deres fantasi.    

Babymassage 

Med blide strøg og kærligt nærvær lærer du at give dit barn en nænsom kropsmassage. Babymassage er en god og tryg oplevelse for dit barn, som giver øget kropsbevidsthed og ro. En dejlig måde at lære hinanden endnu bedre at kende - og i en rar og hyggelig atmosfære. Vi kan varmt anbefale Babymassage, en rolig hyggestund for barn og forælder.

Motion for gravide hos FOF
Bevægelse - forælder/barn

Kom i form til fødslen

Skånsom træning for gravide
Efterfødselstræning hos FOF Odense
Bevægelse - forælder/barn

Kom i form efter fødsel

Stram op efter fødslen - tag dit barn med
Børnemotorik hos FOF Odense
Bevægelse - forælder/barn

Børnemotorik

Syng, leg og lær med dit lille barn