Mindfulness og meditation

Mindfulness og mediation med FOF Odense-Fredericia-Middelfart 

Mentalt velvære med mindfulness og meditation i Odense, Fredericia og Middelfart  

Hos FOF tilbyder vi forskellige kurser i mindfulness og meditation. Holdene fungerer som et fælles pusterum, hvor du kan lade op. Tilmeld dig og mærk den positive effekt af at arbejde med sindet. Her lærer du at slippe stress, negative tanker og bekymringer.

Deltag på et mindfulness- eller meditationshold og lær, hvordan du kan tage principperne med hjem og få et bedre mentalt velvære. Vi tilbyder også mindful yoga, hvor yogaøvelserne kombineres med elementer fra mindfulness som nærvær og tilstedeværelse.  

Mindfulness og meditation giver indre ro og nærvær 

Mindfulness og meditation handler om at rydde op i sindet, at slippe af med tankemylder og derved opnå overblik, ro og klarhed. På et kursus i mindfulness og meditation vil du lære forskellige øvelser og teknikker. Der arbejdes med nærvær og tilstedeværelse i øvelserne, som kan hjælpe dig til større bevidsthed i hverdagen. 

Tilmed dig kurser mindfulness og meditation

Hvis du har fået lyst til at prøve mindfulness og meditation, kan du nemt tilmelde dig et kursus på hjemmesiden. Du kan læse mere om de enkelte hold under info – så du kan finde lige det hold, som passer dig bedst! Hvis du har problemer med tilmeldingen, eller du har spørgsmål til et af vores hold, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på tlf. 66 11 68 45. Du kan også sende en mail til info@fof-ofm.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig!   

 
Lær at meditere, dyrke yoga eller mindfulness hos FOF Odense-Fredericia-Middelfart
Mindfulness og meditation

Meditation

Mindfulness - indre ro og balance
Mindfulness og meditation

Mindfulness