Børn og familie

Den indre Helt 7-12 år

Heltetræning (Den indre helt 7-12 år)

Har dit barn brug for at blive Livstryg - så er Heltetræning en løsning.

Heltetræning udvikler dit barns styrker og hjælper det med at lære nye sider af sig selv at kende, så det kan begå sig og stå stærkt i sig selv. Vi laver en masse øvelser, som udfordrer børnenes heltemod, viljestyrke, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed. 

Heltetræningen er opdelt efter børns alders- og udviklingstrin. Forløbet tager udgangspunkt i farver, hvor hver gang har en ny farve der afspejler et temperament. Vi arbejder med en rød-, gul-, grøn-, blå- og sort dag. Efter sort dag kommer anden halvdel af forløbet. Det er 12 gange i alt med afsluttende Heltetest og Heltefest med diplom.

Kort sagt kan man sige, at farverne afspejler alle de sider vi har i os. Nogle sider kender vi bedre end andre. For at blive den hele Helt skal man lære alle sider af sig selv at kende. Det er det børn lærer til Heltetræning. Den røde dag står for det glade humør og følelsen af at være til fødselsdag. Det er altid den dag vi starter forløbet med. Her laver vi heltebaner og taler om, hvad det vil sige at være den røde farve, som står for det utæmmede og spontane. Den gule dag står for gruppedynamik, samarbejde og omsorg for andre. Her er aktiviteterne f.eks. skuespil, sansetræning og det helt jordnære at lære at dække et bord korrekt. Den grønne farve, står for det dynamiske og eksplosive. Det er en dag med fart over feltet og seje heltebaner. Til sidst afrunder vi med blå dag, hvor vi prøver at skabe ro og koncentration. Ny farve er lig med nye aktiviteter. Det er også det, der gør undervisningen sjov og udfordrer børnene.

Se mere om Heltetræning og Heltetrænere på heltetræning.dk.

Har du brug for yderligere information eller har særlige behov, kan du kontakte Forening for Heltetræning direkte på telefon 77 550 550 eller mail på info@heltetraening.dk.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
2022038
fre 04-09-20 17:15
Hillerød
Ib Knudsen
12 gange
Kr. 1430
2022030
lør 05-09-20 11:15
Charlottenlund
Ib Knudsen
12 gange
Kr. 1430
2022048
søn 06-09-20 11:15
Hørsholm
Ib Knudsen
12 gange
Kr. 1430