Børn og bevægelse

Leg og læring til forældre og barn

Nybagte forældre eller bedsteforældre? Så tilbyder FOF-Vest dig hold, der kan gavne dig og din familie med motion og bevægelse. I denne kategori finder du babymassage, babytummel og efterfødselstræning, som du kan blive klogere på her.

Her kan både mor og far være med til at knytte tætte bånd til baby og samtidig være aktive for et gladere og sundere barn. Motion for børn og voksne giver jeres familie et boost i hverdagen. Læs mere her under for informationer om forløbet.

Læs mere

Kom med på holdet

FOF-Vest byder blandt andet på velvære for de mindste gennem babymassage og lærer dig, hvordan du bedst masserer dit barn. Vi kigger på forskellige bevægelser, og hvad du ellers behøver til en god massage.

Du kan også deltage i babytummel, hvor dit barn får tid til at lege, men også bliver fysisk udfordret. Her er der selvfølgelig også plads til sjov, hvor den lille prøver kræfter med forskellige redskaber og øvelser i samarbejde med dig.

Til alle mødrene har vi også et hold, der giver dig sved på panden. Du kan træne kroppen efter fødsel, så du kan komme tilbage i form. Holdet taget hensyn til dine udfordringer efter fødslen og giver dig råd og vejledning til en personlig træning, du også kan udføre hjemme. Til træningen er du altid velkommen til at tage baby med, så inddrager vi den lille i øvelserne!

Holdene er både i Esbjerg og Varde i moderne, lyse lokaler, der giver dig lyst til at lære og være.

Tilmeld dig og lær

Vælg det eller de hold, du synes om, og vær klar til livet som forælder. Du melder dig til her på siden gennem tjek ud i indkøbskurven.

Hvis du har spørgsmål om nogle af holdene, undervisningen eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte FOF Vest på 75 12 38 05 eller sende en e-mail til tilmelding@fof-vest.dk.

Børn og bevægelse

Babybevægelse

Børn og bevægelse

Efterfødsel