Motion/træning/bevægelse

Bevægelse

Bevægelse og træning med højt humør

Tag med på holdtræning hos FOF Vest, hvor vi tilbyder dig effektiv træning med dygtige undervisere. Motionsholdene tilbydes i Esbjerg, Varde og Fanø, hvor du kan finde lige præcis det, du står og har brug for.

Hvad enten du står og mangler træning for ryggen, hofterne eller maven, så er du i gode hænder hos FOF. Vi skaber rammerne for, at du kommer godt i gang, og giver dig et fællesskab at vende tilbage til.

Læs mere her

Er der fordele?

Ja selvfølgelig! Udover stærkere muskler, bedre kropsholdning og mere energi kan du med fordel læse videre om de positive virkninger. Gennem motion og bevægelse nedsætter du også risikoen for en lang række livsstilssygdomme, bl.a. hjertekarsygdomme, højt kolesterol og højt blodtryk. Du får også styr på blodsukkeret og mindsker stress i hverdagen gennem godt humør. 

Motion og træning er ikke bare godt for krop og muskler, men styrker også knoglerne og skelettet samt immunforsvaret - uanset din alder. Vigtigheden af at dyrke regelmæssig bevægelse er altafgørende for en række funktioner i kroppen, men også for humøret. Du bliver simpelthen gladere af at træne - og det er er ligemeget om det er alene eller sammen med andre. 

Synes du det lyder for hårdt? Du lider måske af noget der forhindrer dig i at deltage på et almindeligt hold. Så kan du med fordel deltage på et af de mere hensyntagende hold, som du finder her. Vælg det hold, der passer bedst til dig, og mærk fordelene på egen krop.

Kom og del dine træningstimer med andre af samme interesse, så vi kan støtte hinanden på vejen mod en stærkere og sundere krop.

Tilmeld dig nu og vær med!

Vil du være en del af holdet og få energien og styrken tilbage? Så meld dig til allerede i dag. Det gør du nemt ved at udfylde formularen her på hjemmesiden, så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan. 

Hvis du har spørgsmål omkring motion, holdene eller tilmelding, er du altid velkommen til at ringe til os på 75 12 38 05 eller sende en mail til tilmelding@fof-vest.dk. Vi er klar til at hjælpe dig godt på vej!