Sprog

Engelsk

Få engelskundervisning på aftenskole i Esbjerg

Lær engelsk på sprogkursus

I dag er engelsk udbredt som aldrig før. Du vil møde engelsk både nationalt og internationalt, når du rejser, men også digitalt på internettet. Du kan med fordel tage et kursus i engelsk, hvadenten du er nybegynder eller gerne vil genopfriske engelsk. Du kan starte hos FOF Vest med et sprogkursus i engelsk for begyndere, hvor du vil lære grundlæggende engelsk på samtaleniveau. En lille smule engelsk kan du komme langt med i en engelsktalende verden.

Du kommer til at være i gode hænder hos FOF Vest, da vi har dygtige undervisere med undervisningserfaring, der hjælper dig godt på vej mod at lære det engelske sprog. Er du nybegynder, er dette sprogkursus et godt sted at starte.

Læs mere om forløbet her

Lær engelsk hos FOF Vest

På de grundlæggende kurser arbejdes der med udtale og grammatik på begynderniveau, og til hver undervisning har du mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Hver lektion kan du tage i dit eget tempo, da hvert menneske lærer på forskellige måder og ved forskellige hastigheder. Forløbet bliver tilpasset til den enkeltes indlæringsniveau, så du får det optimale ud af undervisningen.

Undervisningen foregår lokalt hos FOF Vest, så du kan lære engelsk i Esbjerg. De lyse lokaler er beliggende i det centrale Esbjerg i Kongensgade 70, og der er adgang både via trapper og elevator.

Tilmeld dig engelskundervisning i dag

Lær engelsk for begyndere, uanset om du vil lære det i forbindelse med job, uddannelse eller blot er interesseret i at lære eller genopfriske dit engelsk. Du melder dig nemt til undervisningsforløbet ved at udfylde formularen her på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål omkring kurset, tilmelding eller andet, så tøv ikke med at kontakte FOF Vest på telefon 75 12 38 05 eller pr. e-mail tilmelding@fof-vest.dk. Vi glæder os til at have dig med!